Een avond over: Hoe de liefde werkt


Kom op donderdag 14 oktober 20 uur naar het Floreshuis en trakteer jezelf op een flinke dosis luchtig gebrachte liefdeskennis samen met wetenschapsjournalist Mark Mieras. Mark laat zien hoe de liefde achter de schermen van je bewustzijn werkt. Hij verklaart de aantrekkingskracht van ‘foute’ mannen en ‘foute’ vrouwen en beschrijft hoe medicijnen, internetdating en speeddating de hersenen op tilt kunnen zetten. Een partner zoeken en liefhebben is een avontuurlijke taak. Naast het standaard partnerliefde bestaan er veel meer vormen van liefde en kunnen we kiezen. En dat is maar goed ook, want niemand heeft hetzelfde liefdesbrein!

De avond wordt op energieke wijze gepresenteerd door buurtbewoonster Fransis Bosch. Zij ziet de liefde als het mooiste en leerzaamste geschenk dat we kregen bij de schepping en schotelt Mark vrolijk en nieuwsgierig de liefdesvragen voor die bij haar en het publiek leven. Welkom! 

Toegangskaarten voor het event kosten 6,-. Deze zijn vanaf maandag 4 oktober te koop in het Floreshuis op werkdagen tussen 9-17 uur en op de avond van het concert (vanaf 19 uur). Bij de entree word je QR-code van de CoronaCheck app gescand.


Het Floreshuis gaat in samenwerking met Goeie Buurt de komende maanden nog meer inspiratieavonden organiseren over thema’s zoals veerkracht en oordelen. We zoeken buurtbewoners die zich willen aansluiten door mee te brainstormen deze avonden. Meer weten? Voor meer info stuur een mail naar [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *