Vacature: vrijwilliger Verhalenverteller

** Dit is een vrijwilligers / participatiebaan vacature voor iedereen die mooie verhalen wil verzamelen en doorgeven **

Houd jij van schrijven en foto’s maken? Ben jij een social media- en publiciteitskanjer met een grote interesse in mensen? En vind je het leuk om mooie verhalen te verzamelen? Word dan verhalenverteller voor het Floreshuis!

Je zorgt dat de activiteiten van het Floreshuis in de sociale media van de wijk en/of de wijkkranten constant en prominent aandacht krijgen. De verhalen deel je op onze website en onze social media kanalen.
Je werkt nauw samen met de manager, beheerders, communicatie en vrijwilligers van het Floreshuis en maakt onderdeel uit van een twee wekelijks communicatieoverleg. Je krijgt begeleiding waar nodig. Daarnaast zijn er mogelijkheden om een workshop of cursus op het gebied van wervend schrijven, wordpress en fotografie te volgen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op dan kunnen we je hierover meer vertellen.

Wil je meedoen of meer info?
Stuur dan een mailtje naar [email protected]

3 gedachten over “Vacature: vrijwilliger Verhalenverteller”

 1. Goedemiddag,
  Na aanleiding van boven genoemde vacature wil ik mezelf graag voorstellen. Ik ben Nenah Noordhoek, 22 jaar oud en afgestudeerd creative media professional. (Juni 2021 afgestudeerd). Op het moment ben ik werkzaam in de horeca als barvrouw, maar wil daarnaast ook graag ervaring opdoen in mijn werkveld. Ik heb 7 maanden eind stage gelopen en ben binnen deze stage verantwoordelijk geweest voor de vormgeving van campagnes, vormgeven van brochures en het plaatsen en plannen van berichten op social media kanalen als Instagram, Facebook en LinkedIn. Mijn interesse ligt op dit moment bij fotografie en hierin zou ik mijzelf graag willen verbeteren. Ik zag bovenstaande vacature en deze sprak mij erg aan. Daarom zou ik graag wat meer informatie hierover willen ontvangen!

  Alvast bedank!

  Met vriendelijke groet,
  Nenah Noordhoek

  1. Hallo Nenah,

   Leuk dat je reageertop onze vacature. Het betreft hier vrijwilligerswerk. Ik zou graag meer willen vertellen wat we zoeken mijn vraag is zou je mij kunnen bellen op 06-12988184? dan kan ik je meer informatie geven en mocht je dan geïnteresseerd zijn dan kunnen we eventueel in het floreshuis afspreken, zodat ik je kan laten zien wat we doen en waar we voor staan. Ik hoor graag van je.

   Met vriendelijke groet,

   Gijs Jansen
   lokatiemanager Floreshuis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *