VACATURE MEDEWERKER/VRIJWILLIGER FLORESHUIS

Buurtcentrum Floreshuis is gehuisvest in de Indische buurt/Korrewegwijk in Groningen. Het Floreshuis wil ‘het huis van de wijk’ zijn. Een plek waar iedereen welkom is en waarin je samen jezelf kan zijn. We willen van betekenis zijn voor iedereen die iets wil of de buurt mooier wil maken. Deze mensen ondersteunen of helpen we. We willen dingen mogelijk maken. Het Floreshuis organiseert zelf geen activiteiten maar stimuleert, faciliteert en ondersteunt wijkbewoners die met initiatieven en met ideeën komen. Wij bieden een podium en ondersteuning voor wijkbewoners die hun eigen activiteiten organiseren. Het Floreshuis is een vrijwilligersorganisatie. We werken met zomin mogelijk professionals en met zo veel mogelijk vrijwilligers uit de wijk. 

Medewerker/vrijwilliger Floreshuis  

Wat doe je? 
Als vrijwilliger ben je het visitiekaartje van het Floreshuis en zorg je voor een prettige gastvrije omgeving voor de bezoekers van het Floreshuis. Je helpt met het klaar zetten van de zalen voor huurders en helpt achter de bar en het schoonhouden van het gebouw. 

Maar wil je iets anders dan kunnen we samen met je kijken welke werkzaamheden het beste bij je passen. Dus als onderstaande functies niet iets voor jou zijn, maar je wil wel iets gaan doen, bel ons dan om toch een afspraak te maken. Dit zijn de functies die we sowieso hebben; Gastheer/vrouw, barmedewerker, keukenhulp, kok, schoonmaker, assistent beheerder, medewerker reserveringen. 

Gewenst profiel  

  • Je vind het leuk om te werken en om nieuwe dingen te leren  
  • Je bent je bereid om ook soms in de avonduren of in het weekend te werken  
  • Je bent sociaal, relatiegericht en staat open voor contacten.  
  • Je bent integer en werkt graag voor een organisatie die direct betrokken is bij de gemeenschap. 
  • Je bent representatief 

Informatie  
Als je vragen hebt over deze functie, kun je op werkdagen contact opnemen met Bekir Cavus, Beheerder Floreshuis, op 06-14324210 of mail b.cavus@floreshuis.nl 

Geïnteresseerd?  
Bel met Bekir Cavus op 06-14324210 of mail b.cavus@floreshuis.nl 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *