De nieuwe wijkexpositie, nu bij ons te zien t/m 12 maart

Vrijdag 12 januari is de nieuwe wijkexpositie geopend! Verpreid door Het Floreshuis hangen werken van kunstenaars uit de wijk Thalita Robbes en Evelien Bernabela.

Hieronder is een kort interview te lezen met Evelien Bernabela:

Veelzijdig kunstenaar Evelien Bernabela exposant bij de Wijkexpo Floreshuis

 De veelzijdige kunstenaar Evelien Bernabela is een van de twee exposanten  bij de wijkexpositie die vanaf 12 januari 2024 in het Floreshuis wordt gehouden. Ze exposeerde vaker in de wijk en het Floreshuis. Eerder deed ze mee aan de raamexpositie in de wijk en daarvoor o.a. aan Kunst manifestatie HIK. Ze is dus een goede bekende die ook in de wijk woont.

Evelien Bernabela studeerde in 2003 af als Grafisch Vormgever aan de Academie Minerva in Groningen. Sinds die tijd heeft ze zich met tal van kunstvormen bezig gouden. Zo werkte ze met textiel en ontwierp mode, maakte zeefdrukken, tekent, schildert, fotografeert en en maakt fotografische colages. In de wijkexpositie is vooral haar schilderwerk zien.

Haar werk heeft geen vast thema maar zij laat zich vaak inspireren door de natuur, landschappen en dieren.

Evelien exposeert zeer regelmatig in de stad en de provincie en neemt daarnaast deel aan groepsexposities en kunstmarkten.

Maar dat is nog niet alles: ook geeft zij geregeld workshops aan groepen over kunst, vormgeving en upcycling op scholen en festivals.   

Naast teken en schilderlessen gaf ze ook verschillende cursussen tekenen en schilderen en projecten o.a. via Vrijdag in de Buurt.

Meer informatie over een opdracht of  over Evelien Bernabela en haar werk via:

http://bernabela-design.nl

[email protected]