Over ons

Missie & visie

Missie

Het Floreshuis is het huis van de wijk. Je voelt je bij ons thuis en iedereen is welkom. Het Floreshuis is een plek waarin je samen jezelf kan zijn. Iedereen die “iets” wil of de buurt mooier wil maken ondersteunen, of helpen we. We willen dingen mogelijk maken.

 

samen zijn

elkaar helpen

verbonden zijn

jezelf ontwikkelen

open voor iedereen

zelfvertrouwen

goed voelen

vertrouwen

jezelf zijn

 

Visie

Het Floreshuis wil verbinden, kansen bieden en gelooft in synergie, dát is ons doel. We zijn gefocust op onze doelgroep en de bediening van onze klanten. Wij willen de Korrewegwijk en de Hoogte mooier maken.

We werken samen met onze klanten en combineren deze samenwerking door onze ruimtes beschikbaar te stellen tegen lage prijzen soms zelfs gratis. We zijn een veilige en prettige organisatie om mee samen te werken of om voor te werken.

Een organisatie die Open, Persoonlijk en Ondersteunend te werk gaat. Ontwikkeling is daarbij onze belangrijkste drijfveer. Waarom willen we ontwikkelen? Om écht iets te kunnen veranderen, moeten de mensen uit de wijk gebruik van ons maken. We willen dat iedereen (100%) uit de Korrewegwijk-de Hoogte ons kent en dat dat iedereen minimaal 1x per jaar, een keer bij ons is geweest. Het Floreshuis is een gebouw voor de wijk en door de wijk. De inwoners van de wijk helpen mee en bepalen wat er gebeurd.

Het Floreshuis organiseert cursussen en activiteiten voor wijkbewoners, verhuurt zalen, heeft werkplekken voor vrijwilligers en is een publieke en gastvrije entourage.