Nieuws

Korrewegwijk & De Hoogte

Zaterdag: Floreshuis LIVE met DAVES

Het is weer zover: DAVES komt optreden in Het Floreshuis! Dit keer komen zij niet op de vrijdagavond ons podium bestijgen maar op zaterdagmiddag. Wees voorbereid op knallers uit de … Zaterdag: Floreshuis LIVE met DAVES Lees meer »

Read More

Geen diner woensdag 20 maart

Woensdag 20 maart is er geen diner ivm afwezigheid van het Alfa-college. ‘s Middags is er wel gewoon lunch te verkrijgen maar dan uitsluitend een soep van de dag (€1,50) … Geen diner woensdag 20 maart Lees meer »

Read More

Iftar

Zondag 10 maart is ramadan van start gegaan. Tijdens ramadan eten en drinken moslims niets tussen dageraad en zonsondergang. De eerste maaltijd van de dag die weer genuttigd wordt direct … Iftar Lees meer »

Read More

Het Wijkfonds

Dé kans om jouw wijk leuker, mooier en gezelliger te maken! Heb je een idee voor een buurtactiviteit, een groen initiatief, een duurzaam project of een culturele beleving? Het Wijkfonds … Het Wijkfonds Lees meer »

Read More

Paasbrunch en Bingo

Maandag 1 april is het 2e Paasdag. Kom gezellig brunchen en Bingo spelen samen met andere wijkbewoners! Er zijn wederom leuke prijsjes te winnen. Wil jij hier graag bij zijn? … Paasbrunch en Bingo Lees meer »

Read More

Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is begonnen. Dat betekent dat het Alfa – college er niet is. Er is ‘s avonds dan ook géén diner en tijdens de lunch zal er enkel een … Voorjaarsvakantie Lees meer »

Read More

Spaanse lessen

Heb jij behoefte aan Spaanse les? Dan kan dat in Het Floreshuis. Victoria biedt Spaanse lessen aan voor beginners en gevorderden. Hieronder is haar flyer te zien. Wil je meer … Spaanse lessen Lees meer »

Read More

Zaterdag zijn we weer open

Zaterdag 17 februari zijn we weer geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Om 12:30 kan je weer heerlijk komen lunchen. Er zal ook weer huisgemaakt gebak met een kop koffie … Zaterdag zijn we weer open Lees meer »

Read More

Open podium op 30 januari

Vanavond is er een open podium in Het Floreshuis. Hoewel het podium al gevuld is met een mooi programma is iedereen welkom om deze avond mee te maken! De avond … Open podium op 30 januari Lees meer »

Read More

De nieuwe wijkexpositie, nu bij ons te zien t/m 12 maart

Vrijdag 12 januari is de nieuwe wijkexpositie geopend! Verpreid door Het Floreshuis hangen werken van kunstenaars uit de wijk Thalita Robbes en Evelien Bernabela. Hieronder is een kort interview te … De nieuwe wijkexpositie, nu bij ons te zien t/m 12 maart Lees meer »

Read More

Warme Winter – festival

Komende vrijdag is er een leuk festival in Het Floreshuis: Het Warme Winter – festival! Vanaf 17:00 uur is iedereen van harte welkom. Er is een markt waar verschillende standhouders … Warme Winter – festival Lees meer »

Read More

Eindejaarsfeest

Vanavond (29 december) wordt het jaar 2023 feestjelijk afgesloten in Het  Floreshuis! Kom gezellig langs en geniet van de altijd swingende DJ Steady Mobbin onder het genot van een glaasje … Eindejaarsfeest Lees meer »

Read More

Gratis kop koffie of thee

In de maanden december en januari kan je bij ons tussen 8:30 en 18:00 uur een gratis kop koffie of thee komen drinken. Neem je buurvrouw, vriend, of buurman mee … Gratis kop koffie of thee Lees meer »

Read More

Vrijdag 1 december Open podium

Terug van weggeweest: Het open podium in Het Floreshuis! Is er iets wat jij goed kunt en waar je graag mee op het podium wilt staan? We hebben nog een … Vrijdag 1 december Open podium Lees meer »

Read More

2e kerstdag zijn we open!

Wij gaan 2e kerstdag open! Rond 14:00 uur gaan de deuren open voor bezoekers.  Iedereen is welkom om gezellig een spelletje te komen spelen of gewoon gezellig te kletsen met … 2e kerstdag zijn we open! Lees meer »

Read More

Komende vrijdag: Afterdark 050

Komende vrijdag is het zover: Afterdark050 meets Floreshuis. Verwacht een avond vol elektronische deuntjes. Wie komt er swingen? De avond duurt van 17:00 tot 23:00 uur.  Entree is gratis!

Read More