Nieuws

Korrewegwijk & De Hoogte

De Groene Weken

De Groene Weken zijn begonnen! Dat betekent dat er allerlei groene avonturen te beleven zijn in de Korrewegwijk en De Hoogte. Verschillende wijkorganisaties en bewonersgroepen organiseren uiteenlopende activiteiten. Zo zijn … De Groene Weken Lees meer »

Read More

Spreekuur Lefier

Woensdag 15 mei is het spreekuur van Lefier van 14:00 tot 16:00 uur ipv 13:00 tot 15:00. Dit ivm werkzaamheden.

Read More

Restaurant gesloten

Woensdag 15 mei is ons restaurant van 8:00 tot 14:00 uur gesloten ivm werkzaamheden. Er is dan ook géén lunch. Bezoekers kunnen via ingang aan de achterzijde van het gebouw … Restaurant gesloten Lees meer »

Read More

Meivakantie

Geen diner tot 6 mei De meivakantie staat weer voor de deur. Dat betekent dat het Alfa-college er niet is en er dus van maandag 29 april tot maandag 6 … Meivakantie Lees meer »

Read More

Geen diner

Dinsdag 23 april is er geen diner ivm afwezigheid van het Alfa-college. Woensdag 24 april kunt u weer komen dineren. Wilt u graag komen eten? Wij werken uitsluitend op basis … Geen diner Lees meer »

Read More

Kleedjesmarkt en Jazzfanfare

Zaterdag 27 april is er van 9:00 tot 15:00 uur een gezellige, kleinschalige kleedjesmarkt voor Het Floreshuis. Vind jij de stad te druk maar wil je wel graag even over de … Kleedjesmarkt en Jazzfanfare Lees meer »

Read More

Geluidsoverlast

Vandaag wordt er gestart met verbouwingswerkzaamheden aan de zijkant van ons pand. Daarom kan er t/m woensdag 24 april sprake zijn van geluidsoverlast. Alvast excuses voor het ongemak.

Read More

Wij zoeken een nieuw bestuurslid

Wijkcentrum Het Floreshuis is “het huis van de wijk’’ gelegen in de Korrewegwijk/Indische buurt in Groningen. Het is een (ontmoetings) plek waar iedereen welkom is en waarin mensen zichzelf kunnen … Wij zoeken een nieuw bestuurslid Lees meer »

Read More

Zaterdag zijn we weer open

Nieuws Zaterdagen open voor bezoekers Het Floreshuis is nu ook open voor bezoekers op de zaterdagen. Van 11:00 tot 16:00 uur zijn jullie van harte welkom voor een kopje koffie, … Zaterdag zijn we weer open Lees meer »

Read More

Geen WIJ Entree

Dinsdag 9 april is er géén WIJ entree. Woensdagochtend gaat het open spreekuur wel weer gewoon door.

Read More

Maak kennis met Henk en Roos

Even voorstellen….. Het Floreshuis is de afgelopen tijd twee nieuwe beheerders rijker geworden. Maak kennis met Henk en Roos. Voor iedereen die met regelmaat in Het Floreshuis komt: Deze gezichten … Maak kennis met Henk en Roos Lees meer »

Read More

Zaterdag: Floreshuis LIVE met DAVES

Het is weer zover: DAVES komt optreden in Het Floreshuis! Dit keer komen zij niet op de vrijdagavond ons podium bestijgen maar op zaterdagmiddag. Wees voorbereid op knallers uit de … Zaterdag: Floreshuis LIVE met DAVES Lees meer »

Read More

Het Wijkfonds

Dé kans om jouw wijk leuker, mooier en gezelliger te maken! Heb je een idee voor een buurtactiviteit, een groen initiatief, een duurzaam project of een culturele beleving? Het Wijkfonds … Het Wijkfonds Lees meer »

Read More

Paasbrunch en Bingo

Maandag 1 april is het 2e Paasdag. Kom gezellig brunchen en Bingo spelen samen met andere wijkbewoners! Er zijn wederom leuke prijsjes te winnen. Wil jij hier graag bij zijn? … Paasbrunch en Bingo Lees meer »

Read More

Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is begonnen. Dat betekent dat het Alfa – college er niet is. Er is ‘s avonds dan ook géén diner en tijdens de lunch zal er enkel een … Voorjaarsvakantie Lees meer »

Read More

Spaanse lessen

Heb jij behoefte aan Spaanse les? Dan kan dat in Het Floreshuis. Victoria biedt Spaanse lessen aan voor beginners en gevorderden. Hieronder is haar flyer te zien. Wil je meer … Spaanse lessen Lees meer »

Read More

Open podium op 30 januari

Vanavond is er een open podium in Het Floreshuis. Hoewel het podium al gevuld is met een mooi programma is iedereen welkom om deze avond mee te maken! De avond … Open podium op 30 januari Lees meer »

Read More

De nieuwe wijkexpositie, nu bij ons te zien t/m 12 maart

Vrijdag 12 januari is de nieuwe wijkexpositie geopend! Verpreid door Het Floreshuis hangen werken van kunstenaars uit de wijk Thalita Robbes en Evelien Bernabela. Hieronder is een kort interview te … De nieuwe wijkexpositie, nu bij ons te zien t/m 12 maart Lees meer »

Read More