Nieuws

Korrewegwijk & De Hoogte

Gratis kop koffie of thee

In de maanden december en januari kan je bij ons tussen 8:30 en 18:00 uur een gratis kop koffie of thee komen drinken. Neem je buurvrouw, vriend, of buurman mee … Gratis kop koffie of thee Lees meer »

Read More

Vrijdag 1 december Open podium

Terug van weggeweest: Het open podium in Het Floreshuis! Is er iets wat jij goed kunt en waar je graag mee op het podium wilt staan? We hebben nog een … Vrijdag 1 december Open podium Lees meer »

Read More

2e kerstdag zijn we open!

Wij gaan 2e kerstdag open! Rond 14:00 uur gaan de deuren open voor bezoekers.  Iedereen is welkom om gezellig een spelletje te komen spelen of gewoon gezellig te kletsen met … 2e kerstdag zijn we open! Lees meer »

Read More

Komende vrijdag: Afterdark 050

Komende vrijdag is het zover: Afterdark050 meets Floreshuis. Verwacht een avond vol elektronische deuntjes. Wie komt er swingen? De avond duurt van 17:00 tot 23:00 uur.  Entree is gratis!

Read More

Vrijdag 10 november: DAVES live

Het is weer tijd voor een live optreden! Morgen komt de eighties band DAVES optreden. Om 20:00 uur gaan ze van start. Je kan covers van onder andere David Bowie, … Vrijdag 10 november: DAVES live Lees meer »

Read More

Knuffelweek in Het Floreshuis

In de week van 30 oktober t/m 4 november vindt er in Het Floreshuis de allereerste Knuffelweek plaats! De Knuffelweek is een initiatief van Stichting Knuffelkunst. In deze week zal … Knuffelweek in Het Floreshuis Lees meer »

Read More

Feestelijke seizoensopening Floreshuis

De zomervakantie is al even afgelopen en alle vaste activiteiten zijn inmiddels weer van start gegaan. Om het nieuwe seizoen feestelijk te openen hebben we een leuk feestje georganiseerd. Vrijdag … Feestelijke seizoensopening Floreshuis Lees meer »

Read More

Nieuw in Het Floreshuis: Zumba!

Sinds vorige week kan je iedere vrijdagavond Zumbadansen in Het Floreshuis! Onderstaand een stukje uitleg vanuit de organisatie Bolingo: ‘Met Bolingo willen wij mensen verbinden via dans & muziek. Wij … Nieuw in Het Floreshuis: Zumba! Lees meer »

Read More

L’Eetudié is weer begonnen!

Gisteren is er een nieuwe groep leerlingen van de opleiding L’Eetudié van het Alfa College gestart in de keuken. Vanaf vandaag is het dus weer mogelijk om van maandag t/m … L’Eetudié is weer begonnen! Lees meer »

Read More

Kledingruilbeurs op zaterdag 16 september

Na een aantal verschillende ruilbeurzen is het weer tijd voor een kledingruilbeurs in Het Floreshuis! Hoe werkt het: De ruilbeurs begint om 13:00 uur. Vanaf dan kan je direct naar … Kledingruilbeurs op zaterdag 16 september Lees meer »

Read More

Vakantietijd!

Ook voor de medewerkers van Het Floreshuis is het vakantietijd! Dat betekent dat er minder mensen aan het werk zijn en er dus ook minder gecommuniceerd zal worden op de … Vakantietijd! Lees meer »

Read More

Voorstelling: Mijn oma was een njai

Op 15 augustus staan we stil bij het einde van de Tweede Wereldoorlog voor het Koninkrijk der Nederlanden en herdenken we alle slachtoffers van de oorlog tegen Japan en de … Voorstelling: Mijn oma was een njai Lees meer »

Read More

Vakantieperiode Alfa-college

De vakantieperiode is begonnen. Dat betekent dat er veel vaste activiteiten een zomerstop hebben. Kijk eens op onze activiteitenkalender om te zien welke activiteiten een zomerstop hebben en wanneer deze … Vakantieperiode Alfa-college Lees meer »

Read More

Kookworkshops Samen koken in Groningen

Dinsdag 4 juli en vrijdag 7 juli kan je in Het Floreshuis deelnemen aan een gratis kookworkshop. De workshop begint om 16:00 uur en duurt tot 19:30 uur. Doe mee … Kookworkshops Samen koken in Groningen Lees meer »

Read More

Zomerstop Alfa-college

De vakantieperiode is aangebroken voor de leerlingen van het Alfa-college. Dat betekent dat er niet meer elke dag lunch te verkrijgen is in Het Floreshuis. We doen er alles aan … Zomerstop Alfa-college Lees meer »

Read More

Zomerse disco gaat niet door

Helaas gaat de zomerse disco niet door vanavond ivm personeelstekort… Morgen (17 juni) zijn we wel open! Om 13:00 uur begint de ruilbeurs voor speelgoed, spellen en sportartikelen! Om 16:00 … Zomerse disco gaat niet door Lees meer »

Read More

Ruilbeurs voor speelgoed, spellen en sportartikelen

Zaterdag 17 juni is er weer een ruilbeurs in Het Floreshuis. Dit keer voor speelgoed, spellen en sportartikelen. Heb je nog spullen liggen die binnen deze categorieën vallen die je … Ruilbeurs voor speelgoed, spellen en sportartikelen Lees meer »

Read More