Zaalverhuur


In Het Floreshuis hebben we 8 mooie zalen voor uw vergaderingen, workshops, presentaties en lezingen. In overleg is er veel mogelijk bij het Floreshuis. Helaas is het niet mogelijk om zalen te reserveren voor feesten en partijen. Van het huren van een vergaderruimte tot een compleet arrangement, inclusief lunch en diner, tot het houden van voorstellingen en recepties. Onze ruimtes zijn geschikt voor 4 tot 100 personen. Daarnaast beschikken wij over de nodige voorzieningen zoals beamers, flip-overs, geluidsapparatuur, verlichting, tv-schermen en statafels.

Het Floreshuis is ook de plek voor sociale en culturele activiteiten voor wijkbewoners. We hanteren hiervoor een gereduceerd tarief en in sommige gevallen is het gratis. Dus woont u in de wijk of wilt u iets organiseren voor de wijk? Neem dan vooral contact met ons op zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is.

Ook is het mogelijk om bij het Floreshuis te werken of studeren. Dit kan in ons restaurant of in een van onze ruimtes die als studieruimte gebruikt wordt. Kom vooral langs en vraag even waar er ruimte voor je is.

Voor aanvraag kun je e-mailen naar [email protected] of via onderstaande knop.

Boek je via onderstaande knop? Dan word je doorgestuurd naar een extern programma waarin je kan aangeven welke dag, hoelang en voor hoeveel personen je een zaal wilt huren. Daarna zal je een bevestiging ontvangen van je aanvraag. Wij zullen de aanvraag beoordelen en per e-mail laten weten of deze akkoord is.

Is er spoed bij of heb je vragen, bel dan naar 050-5710112 en vraag naar een beheerder.