Zaalverhuur

In het Floreshuis hebben we 8 mooie zalen voor uw vergaderingen, workshops, presentaties, lezingen en recepties. In overleg is er veel mogelijk bij het Floreshuis, van het huren van een vergaderruimte tot een compleet arrangement inclusief lunch en diner, of het houden van voorstellingen en recepties. Onze ruimtes zijn geschikt voor 4 tot 100 personen. Daarnaast beschikken wij over de nodig voorzieningen zoals beamers, flipovers, geluidsapparatuur en verlichting, tv schermen en statafels.

Het Floreshuis is ook de plek voor sociale en culturele activiteiten voor wijkbewoners. We hanteren hiervoor een gereduceerd tarief en in sommige gevallen is het gratis. Dus woont u in de wijk of wilt u iets organiseren voor de wijk, neem dan vooral contact met ons op zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is.

Ook is het mogelijk om bij het Floreshuis te werken of studeren. Dit kan in ons restaurant of in een van onze ruimtes die als studieruimte gebruikt wordt. Kom vooral langs en vraag even waar er ruimte voor je is.

 Mail voor de mogelijkheden naar [email protected] , bel 050-5710112 of boek direct een zaal via onderstaande knop.

Boek je via onderstaande knop? Dan word je door gestuurd naar extern programma waarin je kan aangeven welke dag, hoelang en voor hoeveel personen je een zaal wil huren. Daarna zal je een bevestting ontvangen van je aanvraag. Is er spoed bij? bel dan naar bovengenoemde nummer en vraag naar een beheerder.