werken en leren

Floreshuis biedt vrijwilligerswerk en participatiebanen. Je werkt in een team van leuke mensen in een supermooi gebouw. Samen maken we de wijk mooier en daar kan jij bij helpen. Daarnaast willen wij jou helpen met de dingen die jij wil doen en zou willen leren.

Vrijwilligersfuncties

Wil je aan het werk of wil je iets leren? Dat kan in het Floreshuis. Er zijn diverse vrijwilligers functies. Denk hierbij aan barmedewerker, infobalie medewerker, schoonmaker, meewerken in het beheer van het gebouw, koken, etc. Zie vacatures onderaan.

Baan in de schoonmaak

Zoek je bijvoorbeeld een betaalde baan in de schoonmaak? Dan hebben we hiervoor een speciaal traject met Visschedijk Schoonmaakbedrijf. Je wordt door Visschedijk opgeleidt tot een schoonmaker en bij goed functioneren kun je een betaalde baan krijgen voor minimaal 25 uur.

Kok worden? 

Zie dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=tqO_0ZJvEIk&t=9s

Vind je koken leuk en wil je meer leren? Het Alfa College verzorgt de lunch en het diner in het Floreshuis. Je kan hier als vrijwilliger mee helpen en de docenten leren je dan verschillende technieken. Ook bestaat de mogelijkheid om naar verloop van tijd de opleiding bij het Alfa College te volgen. https://www.alfa-college.nl/opleidingen-en-cursussen/entree/assistent-horeca-voeding-of-voedingsindustrie-entree-horeca-groningen

Mocht je toch nog graag iets anders willen doen. Bel ons dan vooral om een afspraak te maken!! Dan kunnen we bespreken of we er andere leuke dingen voor jou te doen zijn in het Floreshuis! 

Je contact opnemen met Gijs Jansen, beheerder Floreshuis, op 06-12988184 [email protected]

Handige websites voor scholing en werk:

vrijwilligerswerk

Wil jij graag vrijwilliger worden bij het Floreshuis? klik hieronder voor alle openstaande vacatures! 
http://floreshuis.nl/vacatures/vacature-vrijwilliger-keuken/