WIJS – Wijk Inzet door Jongeren en Studenten

WIJS – Wijk Inzet door Jongeren en Studenten   (Donderdag 9.30 – 17.00 uur)
 
Bij WIJS leggen ze de verbinding tussen student en samenleving. Ze geloven namelijk dat iedereen van elkaar kan leren. Studenten zetten zich namens WIJS op allerlei vlakken in, voor en met inwoners van de gemeente Groningen. Op deze manier doen ze praktijkervaring op, dragen ze bij aan de stad én krijgen ze studiepunten.


Wat kan WIJS eigenlijk voor u doen?

De studenten van WIJS helpen je graag met je financiële en juridische vragen. Zo kunnen ze o.a. ondersteunen bij het aanvragen van toeslagen, je financiële situatie inzichtelijker maken (inkomsten – uitgaven – schulden), het invullen van de belastingaangifte of het opstellen van een bezwaarschrift. Daarnaast heeft WIJS haar eigen ondernemerssteunpunt waar ondernemers terecht kunnen voor het maken van een levensvatbaar ondernemingsplan, hulp bij hun administratie/boekhouding en  het deelnemen aan interessante netwerkbijeenkomsten. 

Opgeven: WIJS werkt momenteel alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak zijn ze zowel telefonisch (06 15 09 09 87) als per mail ([email protected]) bereikbaar. 
 
Kosten: geheel gratis