Wekelijkse activiteiten

Financieel spreekuur

Maandag financieel spreekuur (GeldWIJs Korrewegwijk)    13.30 – 16.30 uur
Bij het Financieel spreekuur (GeldWIJs) kunt u als inwoner van de wijk kosteloos terecht voor neutraal en onafhankelijk advies over al uw geldvragen. GeldWIJs wijst u de weg, geeft advies, denkt mee en zet samen met u alle zaken op een rij. Alle financiële vragen zijn welkom, van klein tot groot.

opgeven; Aanmelding kan via het WIJ-team Korrewegwijk 050 367 4006
Kosten: geheel gratis

Donderdag  Financieel Spreekuur WIJ en WIJs    13.30 – 16.30 uur
Medewerkers van WIJ en de studenten van WIJS helpen je graag met je financiële en juridische vragen. Zo kunnen ze o.a. ondersteunen bij het aanvragen van toeslagen, je financiële situatie inzichtelijker maken (inkomsten – uitgaven – schulden), het invullen van de belastingaangifte of het opstellen van een bezwaarschrift.

Daarnaast heeft WIJS haar eigen ondernemerssteunpunt waar ondernemers terecht kunnen voor het maken van een levensvatbaar ondernemingsplan, ondersteuning bij  administratie/boekhouding en het deelnemen aan interessante netwerkbijeenkomsten. 

Opgeven: WIJS werkt momenteel alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak zijn ze zowel telefonisch (06 15 09 09 87) als per mail ([email protected]) bereikbaar. 
Kosten: geheel gratis