Medium Anita van den Berg komt weer naar Het Floreshuis

Vrijdagavond 5 juli en zaterdagmiddag 6 juli komt medium en Anita van den Berg weer naar Het Floreshuis. Enkelen van jullie kennen Anita inmiddels. Zij heeft de afgelopen twee jaar al diverse keren een spirituele avond verzorgd.
Anita is medium, magnetiseur en opsteller (systemisch werken). Zij begeleidt regelmatig opstellingen, zowel 1 op 1 als met groepen.

Op vrijdag 5 juli zal zij vanaf 20:00 uur weer een spirituele avond organiseren met readings. Je hoeft je hier niet voor op te geven.

Op zaterdagmiddag van 12.30 tot 17.00 uur begeleid zij een opstellingenmiddag.  Representanten en vraagstellers welkom!  Op deze middag krijgen 2 personen de mogelijkheid een vraag in te brengen.

Wil jij meedoen aan de opstellingenmiddag? Aanmelden voor deze middag kan bij Petra van der Starre: [email protected] of neem contact op met Anita van den Berg via 06-13904997 of mail naar [email protected]

Over (familie)opstellingen:

Als mens hebben wij dagelijks te maken met systemen en de plek die je binnen een systeem inneemt. Die systemen kunnen oa zijn; jouw gezin, jouw familie, school, je werk, jouw vrienden. Al deze systemen hebben weer hun eigen dynamiek en regels.

Opstellingen kan je 1 op 1 doen maar ook met een groep. Bij groepsopstellingen noemen we degene die een vraag inbrengt de vraagsteller. De anderen die meedoen aan een opstelling noemen we representanten.

Als representant kan je gevraagd worden op de plek te gaan staan voor een bepaalde waarde in de opstelling (bijv. de vader of moeder, maar dat kan ook een emotie zijn zoals verdriet of eenzaamheid).
Als representant neem je de gevoelens en emoties waar van de plek waarop je staat. Je kan er altijd uitstappen.

Heb je interesse in meer informatie over opstellingen? Er is online veel over te vinden. Neem bijvoorbeeld een kijke op de website van het Hellinger Instituut: https://hellingerinstituut.nl/familieopstellingen/
Bert Hellinger was een van de oprichters van familieopstellingen in Europa.

Voor wie het leuk vindt, er is op Netflix ook een film (korte serie) te zien die gaat over opstellingen. Het is weliswaar een geromantiseerd verhaal maar geeft wel mooi weer wat een opstelling voor iemand kan betekenen en hoe het werkt: https://www.netflix.com/nl/title/81380432

Wil je meer weten over Anita van den Berg? Neem dan een kijkje op haar website: www.anitavandenberg.nl