Nieuw in Het Floreshuis: Zumba!

Sinds vorige week kan je iedere vrijdagavond Zumbadansen in Het Floreshuis! Onderstaand een stukje uitleg vanuit de organisatie Bolingo:

‘Met Bolingo willen wij mensen verbinden via dans & muziek. Wij bieden zumbalessen aan waarbij het niet draait om ‘goed’ kunnen dansen, maar om bewegen, plezier hebben en samenkomen. De lessen zijn laagdrempelig en voor alle leeftijden. Met onze lessen willen we binnen een veilige ruimte mensen activeren, motiveren & inspireren. Als je beweegt en plezier hebt, dan doe je het goed!

Bolingo betekent ‘liefde’ in het Lingala, de Bantoetaal die in een groot deel van Congo gesproken wordt. Bolingo staat dan ook voor: ‘Liefde voor dans, muziek & elkaar’. De Latijns-Amerikaanse, Caraïbische en Afrikaanse culturen zie, hoor en proef je overal bij ons terug!

Behalve danslessen bieden we ook, in samenwerking met stichting Positivo, muziekworkshops, bedrijfsworkshops en terugkerende cocktail evenementen aan. Zo willen we met Bolingo een community opbouwen! 

We bieden 7 zumbalessen per week aan op 5 locaties in Groningen, met een vast docententeam. Je mag één week gratis proeflessen volgen, dit geldt voor al onze lessen en locaties.

Kosten voor 1 periode zijn €120 (16 lessen: 4 september – 22 december), deze mag je op iedere locatie en tijd volgen. Je kan ook later instromen, dan betaal je vanaf de les dat je meedoet. We bieden mensen met een Stadjerspas 50% korting!

Voor meer informatie, video’s van de lessen en aanmelden:
Onze website: www.bolingo-verbindt.nl
Email: [email protected]
Instagram: https://www.instagram.com/bolingo.verbindt/
Telefoon: 0646923972

Nieta, Rõbin, Francis en Junior 
Co-founders Bolingo
Tel: 0646923972 ‘