Oma’s Soep

Leuk nieuws! Vanaf vrijdag 7 juni zal een enthousiast team van Oma’s Soep iedere eerste vrijdag van de maand lekkere soep bereiden en uitdelen tijdens de lunch. Het koken gebeurt samen met ouderen uit de wijk.
 
Wellicht heb je hun heerlijke soepen al eens voorbij zien komen in de supermarkt? Oma’s soep is een initiatief van studenten om jong en oud samen te brengen door o.a. samen heerlijke soepen te maken. Op deze manier proberen zij eenzaamheid onder ouderen een beetje meer de wereld uit te helpen. De kookdagen van Oma’s Soep staan altijd in het teken van gezelligheid en plezier. Leuk feitje: Tijdens de kookdagen worden groentes gebruikt die anders weggegooid zouden worden.
 
Lijkt het jou leuk om mee te koken? Dan kan je je hiervoor opgeven. Er ligt een inschrijfformulier bij onze informatiebalie. Je kan ook een appje sturen of bellen met Stijn van Oma’s Soep: 06-16665218
 
Alleen een kopje soep komen eten kan natuurlijk ook. Je hoeft er niet voor te betalen 🙂 Wie komt er de 7e gezellig langs?