Het Floreshuis is het huis van de wijk

Samen groeien door samenwerken

ACTIVITEITEN

In het Floreshuis zijn er altijd leuke dingen te doen. Kom bijvoorbeeld schilderen, naaien zingen of salsa dansen.

Eten & drinken

Kom binnen voor een kopje koffie of thee. Ook kan je elke dag bij ons lunchen en dineren. Elke dag een ander menu en altijd voor een kleine prijs. Klik hier voor het menu:

RUIMTE HUREN

Wil je een zaal huren of meer informatie hierover? Boek online of stuur ons een e-mail: [email protected].

werken en leren

Zoek je vrijwilligerswerk of een participatiebaan? Wij bieden jou een gezellige en leerzame plek!

zorg en hulp

Heb je een hulp vraag? Kom dan naar één van de organisaties in het Floreshuis die wijkbewoners helpen

Meedoen

Heb je een idee voor een leuke activiteit in de wijk. Wij helpen je het te organiseren.

NIEUWS

Feestelijke seizoensopening Floreshuis

De zomervakantie is al even afgelopen en alle vaste activiteiten zijn inmiddels weer van start gegaan. Om het nieuwe seizoen feestelijk te openen hebben we een leuk feestje georganiseerd. Vrijdag … Feestelijke seizoensopening Floreshuis Lees meer »

Read More

Nieuw in Het Floreshuis: Zumba!

Sinds vorige week kan je iedere vrijdagavond Zumbadansen in Het Floreshuis! Onderstaand een stukje uitleg vanuit de organisatie Bolingo: ‘Met Bolingo willen wij mensen verbinden via dans & muziek. Wij … Nieuw in Het Floreshuis: Zumba! Lees meer »

Read More

L’Eetudié is weer begonnen!

Gisteren is er een nieuwe groep leerlingen van de opleiding L’Eetudié van het Alfa College gestart in de keuken. Vanaf vandaag is het dus weer mogelijk om van maandag t/m … L’Eetudié is weer begonnen! Lees meer »

Read More

Kledingruilbeurs op zaterdag 16 september

Na een aantal verschillende ruilbeurzen is het weer tijd voor een kledingruilbeurs in Het Floreshuis! Hoe werkt het: De ruilbeurs begint om 13:00 uur. Vanaf dan kan je direct naar … Kledingruilbeurs op zaterdag 16 september Lees meer »

Read More

Vakantietijd!

Ook voor de medewerkers van Het Floreshuis is het vakantietijd! Dat betekent dat er minder mensen aan het werk zijn en er dus ook minder gecommuniceerd zal worden op de … Vakantietijd! Lees meer »

Read More

Voorstelling: Mijn oma was een njai

Op 15 augustus staan we stil bij het einde van de Tweede Wereldoorlog voor het Koninkrijk der Nederlanden en herdenken we alle slachtoffers van de oorlog tegen Japan en de … Voorstelling: Mijn oma was een njai Lees meer »

Read More

VASTE ACTIVITEITEN

Het Floreshuis

0