Ouderen en studenten vinden de perfecte match tijdens bijzonder evenement op 3 juli

Op maandag 3 juli vindt er een uniek evenement plaats genaamd ‘Tijdloze verbindingen’ waarbij ouderen en studenten met elkaar worden verbonden op een wel heel bijzondere manier. Tijdens dit evenement staan kletsen over mooie onderwerpen en spelletjes spelen centraal, waaronder een muziekquiz die garant staat voor veel gezelligheid.

Maar dit evenement biedt meer dan alleen vermaak. Het is een gelegenheid voor ouderen en studenten om elkaar te leren kennen en te ontdekken wat zij gemeen hebben. Ook kunnen er natuurlijk nieuwe vriendschappen ontstaan tussen ouderen onderling. Er is dan ook volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, onder het genot van hapjes en drankjes. Het doel van dit evenement is om vriendschappen te laten ontstaan tussen ouderen en studenten. Want hoewel deze twee groepen vaak als heel verschillend worden gezien, hebben zij vaak meer gemeen dan gedacht. Het evenement biedt dan ook de perfecte gelegenheid om deze gemeenschappelijke interesses te ontdekken.

Dus bent u op zoek naar een gezellige dag vol vermaak en nieuwe ontmoetingen? Kom dan op 3 juli naar ons evenement en ontdek hoe ouderen en studenten de perfecte match kunnen zijn! Het evenement vindt plaats in het Floreshuis in Groningen en speelt zich af van 14:00u tot 17:00u. Aanmelden kan via de mail: [email protected].