Zomerstop Alfa-college

De vakantieperiode is aangebroken voor de leerlingen van het Alfa-college. Dat betekent dat er niet meer elke dag lunch te verkrijgen is in Het Floreshuis. We doen er alles aan om te zorgen dat er iedere dag een soep van de dag en een lunchspecial op het menu staan maar kunnen dit niet garanderen. Houd de lunchkaart op onze website in de gaten voor actuele informatie betreft de lunch. Verder betekent de afwezigheid van het Alfa-college ook dat er t/m 10 september van ma t/m do geen mogelijkheid is om te dineren in Het Floreshuis

Er is op vrijdagavond meestal wel een maaltijd te verkrijgen maar dit is afhankelijk van de activiteit die er op dat moment plaatsvindt. Houd onze evenementenkalender op onze website in de gaten als je wilt weten wat er te doen is op vrijdag en of er een maaltijd te verkrijgen is.

Op dit moment wordt de keuken grondig schoongemaakt. Dat betekent dat er vandaag géén lunch is in Het Floreshuis. Morgen staat onze stagiaire Meike in de keuken! Zij zal tomatensoep en pastasalade gaan maken. De lunch is van 12:00 tot 13:30 uur. Tot morgen?