Recap: het salsa feest

Hoi! Mijn naam is Kim Booij. Ik ben sinds kort begonnen als ‘verhalenverteller’ bij het Floreshuis. Dit wil ik gaan doen door het maken van filmpjes. Dit om mensen en verhalen uit de wijk in beeld te brengen. Maar ook om aan iedereen te laten zien wat er allemaal in en rond het Floreshuis gebeurd en wat je er kan doen. Zoals bijvoorbeeld dit super gezellige salsafeestje, waar ik mijn debuut filmpje opnam. Beetje klooien met de camera was het wel hoor, want ik doe dit voor het eerst. Gelukkig dansten er allemaal mooie filmgenieke mensen voor mijn lens langs, waardoor de sfeer toch best goed vastgelegd is. Ik hoop de komende tijd mijn filmskills flink te verbeteren en dat kan alleen door het veel te doen. Heb jij een (vaag)idee voor een onderwerp, verhaal, thema, persoon of beeld, laat het ons weten via [email protected]) dan weten, want die zijn heel erg welkom!