Vacature

Wij hebben weer een leuke vacature! Dit keer zijn we op zoek naar een kok voor 24 – 28 uur in de week.

De vacature:

Buurtcentrum Floreshuis is gehuisvest in de Indische buurt/Korrewegwijk in Groningen. Het Floreshuis wil ‘het huis van de wijk’ zijn. Een plek waar iedereen welkom is en waarin je samen jezelf kan zijn. We willen van betekenis zijn voor iedereen die iets wil of de buurt mooier wil maken. Deze mensen ondersteunen of helpen we. We willen dingen mogelijk maken. Het Floreshuis organiseert zelf geen activiteiten maar stimuleert, faciliteert en ondersteunt wijkbewoners die met initiatieven en met ideeën komen. Wij bieden een podium en ondersteuning voor wijkbewoners die hun eigen activiteiten organiseren. We zijn een vrijwilligersorganisatie en werken met zoveel mogelijk vrijwilligers uit de wijk.  

Wat ga je doen?
Het Floreshuis gaat een wijkrestaurant starten waar wijkbewoners een goede en betaalbare maaltijd kunnen komen eten en waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Daarom zoeken we een kok die samen met onze medewerkers (wijkbewoners) kan zorgen voor lekkere maaltijden maar ook zorgt voor een prettige en gastvrije omgeving voor zowel bezoekers als medewerkers van het Floreshuis.  

 Wat vragen we van jou?  

  • Het is een nieuw project binnen het Floreshuis.
  • Je bent een aanjager en weet het project goed vorm te geven. 
  • We zoeken iemand die communicatief sterk is en samen met mensen de dingen gedaan krijgt. Je bent pro-actief en creatief.  
  • Je stimuleert en faciliteert mensen zichzelf te ontwikkelen en het nemen van verantwoordelijkheid.  
  • Je runt een rendabel restaurant (samen met locatiemanager en coördinator bedrijfsvoering) 
  • Je hebt een positieve uitstraling die past bij een gastheer/vrouw. 
  • Je hebt kennis van de wettelijke voorschriften op het gebied van voedselbereiding en hygiëne (HACCP), veiligheid, Arbo, milieu en kwaliteit.  

Informatie  
Als je vragen hebt over deze functie, kun je op werkdagen tussen 12.00u en 13.00u contact opnemen met Gijs Jansen, locatiemanager, op 06-12988184.  

Arbeidsvoorwaarden 
Salariëring afhankelijk van opleiding en werkervaring conform CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, schaal 6. Salarisschaal 6 start bij € 2773 en eindigt bij € 3968 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het betreft een tijdelijk contract met kans op verlenging.  

Geïnteresseerd?  
Je kunt je sollicitatiebrief en curriculum vitae per mail sturen naar [email protected]  

 Je sollicitatie dient uiterlijk 25 oktober 2024 door ons ontvangen te zijn. De eerste gesprekken zullen eind oktober/begin november plaats vinden.