Opening Wijkexpositie in het Floreshuis op 23 september 2022

Beste kunstenaar én wijkbewoner,

Op vrijdagavond 23 september vindt de feestelijke opening van de door kunstliefhebbers georganiseerde wijkexpositie plaats. De opening speelt zich af in het huis van de wijk: Het Floreshuis. Het zal een bijzondere en gezellige avond worden met onder andere een voordracht van de wijkdichter ‘Willemijn van de Walle’ en het mooie verhaal van Josje, de wijkbewoonster die dit initiatief heeft opgezet. Onder het genot van een hapje en drankje kan de kunst die door de kunstenaars uit de buurt is aangeleverd worden bewonderd. 

De aanleiding van de expositie in het Floreshuis vindt zijn oorsprong in de winters van 2021 en 2022 toen een groepje kunstliefhebbers een raamexpositie in de Korrewegwijk en De Hoogte organiseerden. Beide evenementen werden ontzettend goed ontvangen: zowel door participerende kunstenaars en wijkbewoners als door lokale nieuwszenders. 

De expositie in het Floreshuis is een prachtige mogelijkheid voor amateur- en beroepskunstenaars om hun kunstwerken te tonen. Voor iedere kunstmaker is plek; het belangrijkste is dat iedereen plezier heeft en samen kan komen om van mooie kunst te genieten. De expositie zal vier keer in het jaar, in verbintenis met de seizoenen, plaatsvinden. 

Iedereen is welkom. Graag tot dan!

Met hartelijke groet,

Het expositieteam

Is je interesse gewekt en/of wil je ook een keer meedoen? Aarzel niet en neem contact op via [email protected]